tiistai 26. toukokuuta 2015

Kevään mysteerit

Viime syksynä ostin kukkasipulilajitelman ja törkin ne maahan. Mitään muistikuvaa, siitä mitä paketin kyljessä oli, ei ole. Jännityksellä on siis tulppaanien varsien kasvua seurattu ja tutkailtu mitä väriä mahtaisivat olla. No ihanat värithän sieltä tuli, eikö?Saunan takana kukkii komeasti keltaiset jättiläistulppanit. En muista nähneeni niitä aiemmin, enkä myöskään istuttaani niitä. Kevät on ihmeiden aikaa. Täytyy muistaa myös sitoa joka suuntaan honottava ruusu paremmin seinän tukeen.Kirsikkapuissa on jo söpöt nuput. Samoin kukkapenkissä nousee vihreyden määrä ja uuden elämän alut. Tuoksuja on ilma tulvillaa ja linnut laulelee. On tää vaan vuoden parasta aikaa <3

En muista pensaan enka kaikkien kukkien nimiä, mutta ei se haittaa. On ainakin vähän tallennettu muuallekkin, kuin huonoon muistiini, mitä pihasta keväällä pompsahtaa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kukkasia - viis niistä nimistä :) Pohjoisessa vasta ensimmäiset hiirenkorvat näkyvillä. Ihailtavan suloisia ovat nekin ja pian koko maiseman kattaa heleä vihreys.

    VastaaPoista
  2. Näin on! Kaipa ne nimet jonakin vuonna päähän jää :) Ihanaa aikaa, kun maisema muuttuu niin nopeasti...

    VastaaPoista