maanantai 12. lokakuuta 2015

Tapettileikkiä

Uudella Kissanmaan verstaalla on ollut täyskaaos muuton jälkeen. Tavarat on missä sattuu (monet vielä Tallipihalla) ja puutelista on pitkä. Töitäkin pitäisi saada valmiiksi, mutta toisaalta ei sotkussa huvita työskennellä. Päätettii verstaskumppani JenniMariaKyllikin kanssa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja värittää hieman valkosia seiniä.


Alotimme marssimalla Prisman maaliosastolle. Matkalla keskusteltiin väreistä; ei keltasta eikä punasta. Mielummin vaaleampaa kuin ihan tummaa. Värilastuja katsellessa turkoosit ja vihertävät tuntuivat miellyttävän eniten. Väripäätös tehtiin noin kolmessa minuutissa. 
Ei muutakuin verstaalle ja telat heilumaan. Köökkissä päätettiin maalata koko seinä, mutta verstashuoneessa oli kaiken maailman putkia ja pylväitä hankaloittamassa hommaa. Päätettiin siis maalata rösöreunainen pläntti seinään :D Onneks ollaan kumpainenkin saman sorttisia tekijänaisia.Nurkkiin oli kesrtynyt kummellekin tapetinpalasia, joten niitä yhdistelemällä suunniteltiin kollaasi. Leikkaa, liimaa, askartele.Pala palalta kollaasi kohosi seinälle. Yhtä samettiraitatapettia piti vähän tuunata toisen tapetin irtosudenkorennoilla, että saatiin siitä mieluinen.Kyllä kelpaa nyt nätissä ympäristössä työskennellä. Ja miettikääs miten ihanan kuvaustaustan saa seinästä valmistuneille mööpeleille!


1 kommentti: