lauantai 18. kesäkuuta 2016

Maalari maalasi hyllyn maaleille

Tänä kesänä apunani Tallipihalla ja verstaalla pyörii Kaisa, jonka alkuperäinen ammatti on maalari. Olen varsin iloinen tästä reippaasta apulaisesta varsinkin kun tänä kesänä maalataan paljon :) Annie Sloan Chalk Paint™ täytyy kokeilumielessä sutia joka paikkaan!


Tallipihalla on onneksi paljon tilaa. Sään salliessa levittäydytään pihalle, mutta onneksi vanhan tallin suojiinkin pääsee, jos huono keli yllättää. Torista hankitun kaapin maalaaminen suoritettiin pihalla.
Suurimmat pölyt huispois ja maalia pintaan. Ei pohjamaalia, ei hiomista, helppoo ja nopeeta! Chalk Paint™ kuivuu nopeasti, joten kaappi valmistui ennätysajassa.


Kaapin runkoon sudittiin Aubussion, tumma sininen, johon jostain kumman syystä olen kovin mieltynyt. Siniseen? Laatikoihin käytettiin Paloma, Duck Egg, Emile ja French Linen -sävyjä.


Tummassa pinnassa näkyvät naarmut herkästi, joten pintaan lisättiin vielä läpikuultavaa vahaa. Annie Sloan Soft Waxin voi levittää isolla sudilla, mutta itse hinkkailin sitä puuvillareivulla kaapin pintaan.


Ja sitten purkit hyllyyn. Koko kaapin tuunaamiseen meni kaksi päivää. Ei paha :)

1 kommentti: