keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Suloinen sunnuntai maalaillen


Olin sunnuntaina Helsingissä viettämässä päivää Annie Sloan -stockarien kanssa. Maahantuoja Måla & Moren tiloissa Kapteeninkadulla oli iloinen tunnelma ja ihanat puitteet jutustella sekä tietenkin maalailla.
 Måla & Moren Christel kurssitti itseään Annien opeilla hiljattain ja saimmekin kokeilla muutamaa uutta tekniikkaa. Kuvansiirtoa, frotagea ja krakleerausta syntyi vanerilautojen pintaan ja kokemuksia kursseista sekä arjen myyntityöstä vaihdeltiin. Hauskaa oli myös ihan pelkkä sävyjenkin sekoittelu. Mitä Annie Sloanin Chalk Paint-sävyjä sekoittamalla saadaan aikaan Paloma? Tai vaikka Paris Grey. Aikamoinen sävyvelho Annie mahtaa olla!


Itse ihastuin erityisesti kultaustekniikkaan. Lyöntimetallia liimaamalla saa upeita efektejä aikaan. Valikoimaan on tulossa myös uusia metallinhohtovahoja, mutta niitä joudutaan odottamaan vielä kuukauden päivät.Tänä keväänä järjestän kursseja erilaisista Annie Sloan -maalin tekniikoista. Kursseja voit tarkastella Nooran verhoomon facesta. Kannattaa lähteä mukaan :) Maalaaminen on mukavan rentouttavaa eikä yhtään ryppyotsaista touhua. Maalailemisiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti