torstai 27. huhtikuuta 2017

Kevätretki

Tallipihan yrittäjät teki 14 hengen voimin kevätretken. Aurinkoiseen, räntäiseen ja vesisateiseen päivään mahtui muutakin vaihtelua kuin ilmat. Erityisen hauskan reissusta teki se, että matkan suunnittelija Ulla ei kertonut päivän ohjelmasta eikä suunnasta etukäteen mitään. Aamulla siis bussiin ja menoks!


Ensimmäinen pysähdys tehtiin Hämeenlinnassa Tiirinkosken tehtaalla, jossa kahviteltiin ja shoppailtiin antaumuksella.Tiirinkosken tilalla viljellään härkäpapua ja kasvatetaan lampaita. Putiikissa olikin kaupan erilaisia härkäpaputuotteita sekä muita herkkuja.


Vanhan rakennuksen tunnelma oli ihana rapattuine tiiliseinineen ja jykevine kattoparruineen. Kauniit sisustukselliset kokonaisuudet oli valaistu hienosti. Myymälässä on paljon hienoja yksityiskohtia, kuten porrashyllyt tai jyhkeät pöydänjalat. Sisustustavaran lisäksi putiikista löytyi myös vaatteita ja asusteita. Löysin ihan sairaan ihanan ankeriaan nahasta tehdyn kukkaron <3 enkä tainnut olla ainoa jonka matkaan myymälästä jotakin hienoa lähti. Ainakin kaffetta ja kakkua jollei muuta!
Tiirinkokelta hypättii jälleen bussiin ja matka jatkui etelää kohden. Bussimatkailun ratoksi Ulla oli kehitellyt meille bingoa ja tietovisailua. Olisitko muistanut Hyacinth Bucketin sisarusten nimet, Lempäälän asukasluvun tai mikä on tinttamareski?


Matkan seuraava kohde oli iki-ihana Porvoo. Ensin lounastettiin ja sen jälkeen mittailtiin vanhan Porvoon katuja. Ihan kaikki putiikit eivät olleet auki, kun sesonki alkaa vasta ensi viikolla, mutta kyllä me aika monessa piipahdettin.

Doris & Duke, Vintage & modern

Doris & Duke, Vintage & modern

Riimikossa oli ihana lattia.

åtta
Porvoossa lumpustelun jälkeen hypättiin jälleen bussiin ja käännettiin nokka kohti kotia. Ihan suoraan ei sinne kuitenkaan körötelty vaan poikettiin Järvempään Kukkatalossa vielä matkalla.

Päivä oli hauska ja rentouttava. Tälläisiä lisää kiitos!


Ps. tietääks kukaan mikä tää viimeisessä kuvassa oleva jännä kasvi on? Ei purru vaikka tökkäsin sormella 👾

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti