tiistai 12. kesäkuuta 2018

Viikon väri: Coco

Annie Sloan  Chalk Paint™ värikartasta löytyy 37 sävyä. Itse huomaan mieltyneeni kartan vasemman laidan viileisiin punertaviin, sinisiin ja vihreisiin sävyihin, kun taas oikean laidan lämpimät sävyt jäävät täysin huomiotta. Siispä heitin haasteen itselleni ja aion maalata kartan kaikki sävyt. Toteutan homman aakkosjärjetyksessä ettei hankalimmat värit jää viimeisiksi. 


Taisin edellisessä postauksessa kirjoittaa, että esittelyvuorossa on Country grey, mutta edetään nyt aakkosjärjestyksessä kuitenkin :) Tässä tulee Coco. Se on jännä väri: ruskea, joka taittaa punertavaan tai lilaan. Kaipasin putiikin portaan pieleen näyttävää kukka-astiaa ja löysinkin sellaisen halvalla poistokorista. Ruukku oli valkoinen, jonka kyljessä luki tökerösti kirjoitettuna welcome. Ei muutakuin maalia päälle!Halusin ruukkuun jotain särmää ja hainkin Tallipihan leikkialueen hiekkalaatikosta hiekkaa, jota sekoittelin Chalk Paintin sekaan. Ensimmäisen hiekka-maalikerroksen kuivuttua paikkailin pelkällä maalilla ruukun pintaa ettei mistään paistaisi valkoinen pohja. Hiekkamaali tuntuu pysyvän pinnassa hyvin enkä vahannut tai lakannut sitä lainkaan. Jännityksellä odotan kuinka Chalk Paint™ käyttäytyy ruukun pinnassa sateella. Uskoisin, että se pysyy ihan hyvin, mutta kokemusta siitä ei vielä ole ihanien kesäkelien ansiosta.


Äiti kävi istuttamassa ruukkuuni täydellisesti sen väriin sopivan verililjapuun sekä murattia ja keijunmekkoa. Väritykset mätsää ihanasti Tallimestarin talon sävyihin vaikka istutuksen ilme onkin himpun moderni. Uutta ja vanhaa, rustiikkia ja modernia, eri tyylien sekoittelu tekee mielstäni ympäristöstä mielenkiintoisen :)


Ihanaa viikkoa kaikille, ensi viikolla jatketaan sillä Country greyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti