maanantai 18. helmikuuta 2019

Kevään 2019 sisustustuulia

Perinteinen alkuvuoden messureissu tehtiin Vahdin talon Tarjan ja Marin kanssa Frankfurtiin jo neljännen kerran. Ambiente 2019 oli levittäytynyt 9 messuhalliin, joista suurimmassa osassa oli useampi kerros. En tiedä kuinka monta päivää kaikkien hallien kiertämiseen olisi kulunut, mutta jo kahdessa päivässä tuli riittävä annos kauneutta, ideoita ja askelia.



Uutena värinä tänä vuonna näkyi oranssia, terrakottaa ja korallia. Samettisia tekstiilejä, art deco tyylistä ylellistä sisustusta tai vaikka boheemimpaa ilmettä eteläameriikan tyyliin. Lämpimämpien punasävyjen lisäksi vaaleanpunainen ja lilat sävyt näkyivät myös sisustuksissa yhdistettynä lämpimiin metalisävyihin.









Metalleista kultaa ja messingin sävyjä näkyi kaikkialla. Valaisimet, kukkaruukut, kevyet hyllyköt ja koriste-esineet on nyt metallisia. Tekstiilien printit hohtavat kultaisina ja prameat kehykset kehystävät peilejä. Metallia kehiin siis, jos tahdot olla sisustuksen aallon harjalla!




Upeiden ylellisten osastojen rinnalla näkyi myös värikkäitä hauskoja sisustuksia sekä runsaita ja yltäkylläisiä somistuksia. Vihersisustusta ei sovi myöskään unohtaa, sillä peikonlehtiä ja muita näyttäviä viherkasveja oli joka paikassa. Ja mitä enemmän sitä parempi!









Löytyipä joukosta muutamia vaaleitakin osastoja. Boho-tyylisen sisustuksen ei aina tarvitse olla värikylläistä vaan magrameet erilaisissa muodoissaan, heinät ja erilaiset korit sopivat vaaleaankin ympäristöön mukavasti.




Upeita valaisimia oli kaikkialla! Metallia pääasiassa, mutta myös puuta ja rottinkia, lasia unohtamatta! Erilaiset eläinhahmot on myös in. Apinat, puput, seeprat ja leijonat seikkailivat milloin missäkin yhteydessä. Suuret taulut olivat eksoottisia tai pelkistetyn mustavalkoisia, näyttäviä ja pysäyttäviä, todellisia katseenvangitsijoita.






Kuvia olisi vielä puhelimen uumenissa vaikka kuinka. Ehkä kaivelen niitä kevään korvilla uudelleen mielen virkistykseksi ja inspiraation lähteiksi esiin.
Ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti