sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kevätfiiliksiä

Mahtava auringonpaiste. Ihana ulkoiluilma, mutta pihatöihin armottoman märkää. Vähän pyörähtelin haravan kanssa pihamaalla, mutta nurmikko on niin velliä ettei siitä paljon hyötyä ollut. Ensimmäiset kevätkukkasten tiipit tuuppaavat maasta <3 Voiko ihanampaa olla?


Sisällä totesin, että taitaa joulunpunaisten juttujen aika köökkissä olla ohi. Verhot olinkin jo aiemmin väkästellyt kolmesta ylijäämäkankaasta. Ohut pellava päästää valoa läpi vaikka kangasta olisikin paljon. Ensimmäisen multien vaihdon talouden kasveista sai rahapuu, jonka ripustin keittiön ikkunaan amppeliin.


Ikean kankaasta ommeltu pöytäliina toistaa ihania värejä. Mustan ja pastellisävyjen yhdistelmä on tänään mieleeni.
Seinähyllyt huutelivat myös uusia somistuksia. Onneksi varastoista löytyy vaikka mitä. Ylähyllyn liitutaulu jäi vielä vaille tekstiä... liidut hukassa ja mitä ihmettä siihen kirjottaisin?


Onneksi keittiöstä saa pienillä jutuilla vähän viihtyisämmän. Haaveilen keittiöremontista, sillä kaapistot ja kaakelit on jonkin muun elämästä. Keittiö on ainoa huone talossa jonka katto on edelleen kellertävä mäntypanelinen ja ikkunan yläpuolella komeilee massiivinen piparkakkureunainen verholauta, mäntypanelia sekin. Yök. Ajan mittaan silmä tottuu, mutta voi sitä onnen päivää kun keittiö on uusittu.Uusi keittiö on hahmottunut mielessäni pääpiirteiltään, mutta vielä on hiottavaa. Kuten se, mihin ihmeeseen sijoitan vanhat ikkunanpoka- ja renginkaappini? Ne ovat kulkeneet mukanani vuosikausia, enkä hentoisi niistä luopua.Keittiöremonttihaaveille on vielä aikaa. Täytynee vielä hieman säästellä, että tulee sitten kerralla kunnollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti