maanantai 31. maaliskuuta 2014

Nyt rymsteerataan!

Aamulla verstaallani vieraili toistakymmentä opiskelijaa. Kerroin kokemuksistani yrittäjänä ja työstäni sisustamisen parissa. Yksi kysymyksistä koski rymsteeraamista. Mitä se tarkoittaa?
Olen nuoresta pitäen rymsteerannut eli vaihtanut järjestystä eli siirrellyt huoneessani huonekaluja paikasta toiseen. Tavaroiden asettelu viehätti ja viehättää edelleen. Ensimmäinen selkeä muistikuva omien kädenjälkien ihailusta on, kun teininä asettelin Madonnan ja Elviksen mustavalkokuvat seinälle ja ne näyttivät jotenkin niin hienoilta. Yhtään en muista liittyikö asetelmaan muutakin kuin kuvat :)

Tallipihan vanha talli. Kuva: Petra Vii Photography

Rymsteeraaminen on sen verran hauskaa puuhaa, että viime keväänä järjestin ensimmäistä kertaa saman nimisen tapahtuman. Seinäruusun tyttöjen kanssa rymsteerattiin Tallipihan vanha talli ihan uuteen uskoon, tapetoitiin seinät ja kannettiin huonekalut sisään. 
Rakentaminen oli hauskaa. Tapettiuutuudet ja mahtavat sisustustuotteet inspiroivat eri huoneiden tunnelmiin. Oli eteinen, lastenhuone, työhuone, keittiö ja olo- sekä makuuhuoneet. Tunnelmapalat viimevuoden rymsteerauksesta kuvasi Petra Vii Photography.


Tallissa kävi kiitettävästi väkeä viikonlopun aikaan ja siitä innostuneena tänä keväänä rymsteerataan pidempään. Järjestelyjä tehdään parasta aikaa, joten kuulette asiasta varmasti :) Toukokuussa rymsteerataan jälleen, tervetuloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti