sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kevään vilkkain viikonloppu?

Tampereella oli ihan hulluna tapahtumaa viime viikonloppuna. Tampere tunnetuksi ry järjesti Rakas Tampere-shoppailutapahtumaa, Käsityöyrittäjät käsityökorttelia, oli Speedway-kisaa ja Ravintolapäivää, Museoiden yötä ja Eurooppalaista ruokatoria. Ja aurinko helotti hellelukemissa. Kesäkelit sai ihmiset liikkeelle, mutta varmasti liikuttiin myös mökkien suuntaan.


Tallipihalla osallistuttiin Rakas Tampere-tapahtumaan sekä Museoiden yöhön. Illalla Rymsteerauksen tiimellyksessä saattoi lurauttaa vaikka kappaleen karaokea. Ilta oli onnistunut, idea oli ihmisten mielestä ilmeisen huvittava. Hyväntuulista ihmisvirtaa, jonka joukossa paljon uusia sisustamisesta innostuneita ihmisiä.



Pihaa värittivät ilmapallot, mutta myös Rymsteerauksessa mukana oleva yritys: Kukkien Marja Forsmann. Orvokkiasetelmat, upeat hortensiat, muratit ja muut väripilkut johdattivat ulkoa ihmisiä kohti tallia. Sisältä löytyy vielä tällä viikollakin edullisia ja laadukkaita leikkokukkia sekä istutuksia. Itselleni hankin jo puumaisen laventelin, jonka ruukkukin sammaloituu.



















Omasta hankinnastani päästäänkin kätevästi puutarhahommiin. Uusi kukkapenkkini alkaa vihdoin saamaan muotonsa. Monttu on kaivettu ja kangas levitelty, vain multakuorma puuttuu.


Kirsikat, omena- ja päärynäpuu kukkii ihan just <3 Kevään ensimmäinen ruohonleikkuu on suoritettu ja terassi öljytty. Kesäkelit jatkukoon!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti