torstai 8. toukokuuta 2014

Töitä ja rymsteerausta

Hups, ompas aikaa vierähtänyt edellisestä. Kovin on kiireistä ollut, ennen ja jälkeen viikon Ylläsloman töitä on paiskittu hurjasti. Tavallisten töiden ohella on hoidettu sisustustapahtumaan liittyviä asioita ja kulunut viikko rymsteerattu Tallipihan tallissa oikein olan takaa.


Seinäruusun likat oli hommannu ihan tajuttoman upeita (ja osa myös kalliita) tapetteja. Tänä vuonnahan meidät idikset lähti eri kaupungeista. Rakentaminen aloitettiin Transsilvania-Berliini-akselilta, jonka paikka oli määritelty jo aikaa sitten.



Seuraavaksi siirryttiin Tampereelle ja siitä luontevasti Mumbaihin :) Rakentaminen on pitkälti tapetin nitomista ja kankaiden ripustelua, eli tikkaita ylös ja alas. Täytyy osata vähän ruuvvata ja ajatella luovasti olemassa olevista puitteista. Rakentaa vaikkapa hyllyt karsinan päälle tai taikoa puiston penkeistä sänkyjä ja lavuaarista pöytä.















Rakentaminen on ihanaa, mutta myös stressaavaa. Välillä rakentajien näkemykset joutuvat törmäyskurssille ja samaa verhoa siirrellään paikasta toiseen moneen kertaan. Täytyisi oppia tässä itse vähän hellittämään omista näkemyksistä ja luottaa muidenkin visioihin. Lopputulos on kuitenkin tälläkin kertaa mahtava. Tilaa ei uskoisi samaksi.



Lainasin rakennuskuvat Petralta
Tervetuloa Tallipihalle, Rymsteeraus pop-up on avoinna 10.-25.5. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti