perjantai 6. kesäkuuta 2014

Muutoksen tuulia

Valjashuoneella on rempattu viimeiset kolme päivää kuin viimeistä päivää. Tehtiin suuri muutos eli kiepautettiin myymälä ja mun vertas toistensa paikoille. Näin saatiin myymälästä isompi ja yhtenäisempi.
Koko hommahan alkoi tavaroiden pakkaamisella pois tieltä ja väliseinähyllyn siirrolla.


Seinän siirron jälkeen sen taustalevyt tapetoitiin uudella ihanan hohtavalla Harlequin Eglomise-tapetilla. Ilma oli mitä parhain ulkona työskentelylle ja isot levyt sai kätevästi pitkin pihaa kuivumaan.
Kun väliseinät saatiin paikoilleen alkoi sisustaminen. Aika nopeasti löytyi kassan paikka ja kalustejärjestys. Ja sitten saikin alkaa tuoteasettelun. Ihan lempparipuuhaa!


Vanilla Flyn postereita sai paremmin esille, samoin uusia Madam Stoltzin tuotteita. Sekaan hauskoja Tuuni Designin liitutaulumaalilla maalattuja metallilautasia sekä vanhoja tuttuja Dacarrin kierrätyskumikoreja. Ja pakolliset kangasmallit :)Pääkallo-osaston lisäksi meillä on ihanan värikkäitä uutuuksia: Mahekan hatturasioita sekä Polka Jamin köökkipyyhkeitä. Vanhat tutut Mummi ja minä astianpesuaineet sekä siivoussuihkeet hurmaavat tuoksullaan. 
Oon pitkään varastoinu kellarissa vanhaa määräpainovaakaa, koska sille ei ole paikkaa tämän hetkisessä keittiössäni. Se sopi myymälään hyvin, joten siitä saatiin mainio magneettiteline sekä sormus/pippuripaattimyyntiteline. Sopii passelisti sympaattisesti överiin teemaamme.


Finski-kissa viheltää iloiset viikonloppuvislaukset ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan paikan päälle uuteen myymäläämme!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti