torstai 9. lokakuuta 2014

Kuvakulmia

Tänään oli työnteko verstaalla onnetonta vasemman lavan kiukuttelun takia, mutta onneksi systerillä oli aikaa tuotekuvauksiin. Suunnattiin siis Pyynikin studiolle tavarapaljouden kera suunnitelmissa Knolling-kuvat. Sisustuslehdissä näkee juuri tälläisiä kuvia, tavarat aseteltu nätisti ja kuva napattu suoraan ylhäältäpäin. 


Ensin kuvattiin vähän mun työkaluja facebookkia ajatellen. Ja sitten muita ompelustarvikkeita. Oli se vetskarin vetimien asettelu tarkkaa puuhaa, mutta paikallee tuli. Ja eikun räps räps räps.
Haastavinta oli kehitellä pöllönupeille alustat, jotka ei näy kuvissa ja silti pitää nupit pystyssä. Pahvi ja teippi ei toiminu, mutta kuivuneet vaahtokarkit, teippi ja ääretön nopeus oli paras ratkasu. En sitte siitä hötäkässä älynny ottaa viritelmistä kuvia.
Joulumarkkinointia silmällä pitäen kuvattiin myös vähän tilpehöörikuvia. 

Päivä oli muutenkin aikas kiva, piipahdettiin Mokkamestareiden uudessa kuppilassa päiväkaffeilla. Kuvia kauniista ja ihanalta tuoksuvasta kahvilasta on luvassa, kun Petra käy kuvaamassa mun sinne tekemät mööpelit. Lisäksi piipahdin inspiroivassa puutalokodissa, johon aloitetaan sisustuksen suunnittelu. Oijjoi, kun mieli jo työskentelee asian liepeillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti