maanantai 27. lokakuuta 2014

Viikonloppuvisiitti

Pääsin vihdoin kyläilyreissulle ystävän luokse. Viimeksi käydessäni huushollin remontti oli kesken, mutta nyt alkoi lähes kaikki olla valmiina. Koti on viehättävä ja asukkaansa näköinen sekä täynnä ihania juttuja!


Keittiö on hyvin moderni: korkeakiiltoinen valkoinen kaapisto ja vaaleat tasot. Mielenkiintoisin juju oli kuitenkin seinillä. Suomen Betonileinasin Oy:n nestemäinen kangastapetti on kuin käsintehtyä paperia, pehmeää, röpyliäistä ja elävää. Keittiössä ei ollut verhoja tai mattoja, mutta silti siellä ei kaikunut lainkaan, joten materiaali on loistavaa myös äänen vaimennukseen. Tapetti levitetään seinälle kuin laasti, jolloin sillä voi päällystää hyvinkin epätasaisia pintoja tai vaikkapa putkia. Ihan huikee, mihinkähän kotona tätä laittais?


Olohuoneessa on jättiläismäinen ruusutapetti yhdellä seinällä. Se on sama kuin Seinäruusun myymälän seinällä ja luonnollisesti tapetti on sieltä myös hankittu.
Jättiläismäinen oli myös olohuoneen sohva, jonka superpehmeä vakosamettipinta houkutteli päikkäreille. Onneks oli kuvaajasisko messissä, niin pystyin ulkoistaan tämän postauksen kuvien ottamisen hälle.


Yläkerran aulan pitkä lipasto oli keittiöliikkestä hankittu. Se oli samaa sarjaa keittiökaapistojen kanssa ja maksoi noin kolmasosan tavallisten korkeakiiltoisten lipastojen hankintahinnasta. Hyvä vinkki säilytyskalusteita etsiskelevälle.


Yläkerrasta löytyy myös makuuhuone, jonka tummat seinät antavat rauhallisen nukkumaympäristön. Hurjan paljon vaikuttaa seinien tummuus huoneen pimenemiseen vaikka ikkunassa oli vain sälekaihtimet estämässä valon tuloa.


Seinäruususta hankittu Pahatar-tapetti on niin magee! Tätähän esiteltiin Rymsteerauksessa viime keväänä ja nyt näin sen kokonaisuudessaan sille sopivassa ympäristössä. Vanha peilipöytä sopii kuin nakutettu rouvien kanssa yhteen. Lisäksi sametin ylellisyys ja kristallien kimallus kruunaavat kokonaisuuden. Yläkerrassa makkarin lisäksi on hieno kylpyhuone. Tummat kaakelit ja jännät kumimaiset mustat pinnat kaapistossa sekä tietenkin erikoiset pyyhekoukut luovat ylellisen tunnelman.
Yhden yksityiskohdan haluan vielä nostaa esille, nimittäin alakerran pikkuvessan lattian. Gaudi-hulluna en voinut olla ihastumatta kohokuvioituun kuusikulmaiseen lattialaattaan. Perfect!


2 kommenttia: