perjantai 20. helmikuuta 2015

Pakkoloma

Terveiset sohvan pohjalta! Viikko sitten keskiviikkona päätin aloittaa taitoluisteluharrastuksen kymmenien vuosien jälkeen uudelleen. Virhe! Ehdin puolet ensimmäisestä tunnista luistella, kun kaaripirulainen tökkäsi ja rojahdin jalkani päälle. Lopputulema: leikattava nilkkamurtuma ja jalka 6 viikkoa kipsissä.


Yrittäjyys ja sairasloma on epäsopiva sanapari. Toistaiseksi kinttu ei kestä juurikaan seisaalla oloa, tulehduskipulääkettä kuluu ja kädet on varattu kepeille. Pakko on pysähtyä ja myöntää oma avuttomuutensa.
Asiakkaat ovat olleet oikein ihania ja ymmärtäväisiä, pääsääntöisesti töitä on saatu lykättyä eikä ole tarvinnut perua. Harmittaahan tämä pakkoloma ihan vietävästi, mutta onneksi en ole murehtivaa tyyppiä. Tästä selvitään kyllä. Ja sohvan pohjalta pystyy hoitamaan paljon asioita; laskuja, tarjouksia sekä Rymsteeraussuunnittelua!


Josta tulikin meleeni se mikä harmittaa ehkä eniten: Sisustus 2015-messujen missaaminen. Seinäruusun likat ja Petra (sekä äitini) rakensivat osaston ja messuilivat viikonlopun ilman minua. Väliaikatietoa sain, mutta kovimmalle otti, kun voinut mennä hoitamaan omaa osuuttani. Tässä vielä kuvia, joita Petra otti messuilla:


















2 kommenttia: