lauantai 20. helmikuuta 2016

Saippuakauppias

Meillä Tallipihan Valjashuoneen puodissa on ollut jo pitkään Vuottaren saippuoita myynnissä, mutta tässä alku vuoden tohinoissa innostuimme parista uudesta kotimaisesta saippuatoimittajasta. 


Juuri sopivasti ystävänpäiväviikolla saimme Onnenpussin suolasaippuoita myymälään. Sydämenmuotoisissa saippuoissa on taivaalliset tuoksut. Oma suosikkini on vihreä kirpakan tuoksuinen Onni.
Eilen saapuivat Kulkurin Kartanon tuotteet. Jalkakylpypommeissa on viitta eri hurmaavaa tuoksua. Yksi pallero vadilliseen lämmintä vettä ja hemmottelukylpy jaloille on valmis! Tää on oivallinen lahjaidea <3Kulkurin Kartanolta meille tuli myös sokerikuorintaa, josta kokeilussa kotonani on mansikan tuoksu. Ihana, toimii! Hohkakivisaippuassa toisella puolella on hohkakiveä ja toisella saippuaa. Hirmu kätevä jalkojenhoitotuote tämäkin ja ne ihanat tuoksut jälleen kruunaa kaiken. Lisäksi saimme samalta toimittajalta kosteusvoidetta ja karitevoita pienissä peltipurkeissa. Todella hoitavia tuotteita talvi-iholle. Kuivat käteni ja huuleni kiittää karitevoikäsittelystä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti