sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Helppo Hamam

Kirjoittelin tuossa jonkin aikaa sitten Valjashuoneen uusista saippuatuotteista. Kulkurin Kartanon sokerikuorinnasta on tullut suuri suosikkini. Mansikkainen tuoksu leijailee, kun kostealla iholla pyörittelee kuorintapalaa. Iholle jää todella rasvainen tuntu, jolloin suihkun jälkeinen kosteusvoiteen lotraaminen on turhaa. Ihanan helppoa ja iho tuntuu pehmeältä kuin mikä!


Toinen uutuustuote Valjashuoneen puodissa on Hamam-pyyhkeet. Olen niistä jo useamman vuoden lueskellut ja pohtinut olisiko ihanan raikkaista ja värikkäistä pyyhkeistä meille myyntituotteiksi. Viereisellä osastolla Sisustusmessuilla oli tamperelainen Lina, jonka pyyhkeitä kävin hiplailemassa. Yrityksen omistaja Anne valitsee itse pyyhkeet turkkilaisten valmistajien valikoimista ja varmistaa tuotteiden laadukkuuden.


 Ensin pyyhe kannattaa pestä kerran -tai useamman- laadusta riippuen. Pesin omani kerran ja olen imukykyyn tyytyväinen. Alkuun pyyhkeen ohuus tuntui oudolta ja olin aika skeptinen sen paljon puhutuista hyvistä ominaisuuksista. Nyt kuitenkin käytän pyyhettä koko ajan, ohuuteen tottuu nopeasti ja suuri pyyhe kuivuu nopeasti.Meillä Valjashuoneella on tällä hetkellä yhtä mallia kaupan. Pyyhkeen koko on 90 x 180 m ja hinta 18 euroa. Pyyhe menee todella pieneen tilaan, joten on oikein oivallinen vaikka reenipyyhkeeksi tai matkalle. Kevyt ja kuivuu nopeasti, suosittelen!


Väreissä löytyy ihania keväisiä pastellisävyjä sekä tumma harmaa ja hauska vihreä vaikka miehelle lahjaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti