maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäismaanantai


Terveisiä Tallipihalta! Täällä Valjashuoneen suojissa näpyttelen päivän tunnelmia. Aamulla ennen puodin avaamista vietin tovin pihalla kukka-asetelmia laitellen. Kevään ensimmäuset väriläiskät tuottavat iloa joka vuosi aina vaan yhtä paljon.

Viime- ja edellisviikolla piipahdin Kalevan kukkatukussa. Siellä lähtee mopo niin helposti käsistä 😀 , mutta onneks on kotipihaa mihin voi myymättömät sipulikukat tuikata tulevia keväitä odottelemaan. Ensin hain läjän narsisseja ja seuraavalla viikolla helmililjoja. Tietysti sekä sinisiä että valkoisia koko laatikollinen, kun ei pystynyt päättämään kumpia ottais.


Asetelmien väkrääminen on jotenkin niin terapeuttista. Ja sotkuista! Köökkissä multaa, purkkeja ja nauhanpätkiä joka paikassa. Kaikki pitää levitellä näkösälle, että luovuus pääsee oikein kukkimaan.


Koulutusta ei asian tiimoilta ole... vielä. Jokakeväinen haave ajoi taas tutkailemaan Ahlmannin sivuja, josko jotain sopivaa kurssitusta olisi saatavilla. Opiskelu kiehtoo, ei voi kieltää 😊


Ihanaa värikästä kevättä!


2 kommenttia:

 1. Hei, aurinkoinen aprillipäivän tervehdys sinulle Noora!
  Eksyin blogiisi toisen blogin kautta ja heti silmiini iski tuo pinkki metallituoli, joka on uskoakseni sama penkki, millaista olen K-raudassa jo viime kesänä katsellut. Niin kauniisti olet saanut penkin osaksi tuota asetelmaasi, että taidanpa vihdoinkin lähteä ostoksille minäkin. Olen kyllä ihaillut koko sitä pöytäryhmää, mutta ajatellut ettei se sopisi meidän pihamaallemme. Nyt mietinkin miksi ei sopisi, niin kaunis ja silmiinpistävän persoonallinen se on tuossa sinunkin kokonaisuudessasi:)
  Taidanpa muutoinkin piipahtaa toistekin blogiisi, vaikutti mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mimi´s mother ja tervetuloa toistekkin! Tuoli on tanskalaisen Nordalin mallistoa ja niitä löytyy myymälästämme kaksi kappaletta.
   Itse tykkään kovasti yhdistellä erityylisiä ja -ikäisiä asioita. Mikä vaan omaa silmää miellyttää, tyylistä viis :D

   Poista