tiistai 16. elokuuta 2016

Ihana työ mulla!

Viime viikonloppuna Elojuhlien yhteydessä pidin Tallipihan vanhan tallin eteisessä Chalk Paint™-maalikioskia. Maalailin ja vahailin esimerkkejä sekä puhua pälpätin tuntitolkulla. Asiakkaatkin pääsivät sudin varteen niin tahtoessaan.
Perjantai-ilta oli mukavan aurinkoinen ja sisareni Petra Vii vietti aikaansa kuvaillen tapahtumia. Kaikki tämän postauksen kuvat siis ovat hänen :) Mukava oli nähdä kuinka ihmiset innostuvat kunnostamaan huonekalujaan ja tuunaamaan niitä mieleisikseen. Joku kunnosti vanhaa mööpeliä, joku taas tahtoi ikealaisesta persoonallisemman. Olipa siellä tuolin verhoilun maalaajakin joukossa! Vinkkejä ja neuvoja saikin jaella runsaasti. Opin myös uutta, sillä Annie Sloanin ihmeellinen maailma. ei ole mikään salaseura vaan kaikille avoin sivusto, josta jokainen voi käydä katsomassa ohjeita.Itselläkin on vielä opittavaa ja koko ajan onkin jokin maalausprojekti meneillään. Annie Sloanin maailma on niin kaunis ja runsas, että pinterest on ahkerassa käytössä ja pää täyttyy kaikesta mitä pitää kokeilla. Kesälomaprojektina ollut vanha renginkaappi valmistui sopivasti maalikikkarille. Koitan saada siitä oman postauksen valmiiksi, niin näette muodonmuutoksen.
Vahahyllyä en ehtinyt ennen tapahtumaa sutia uuteen maaliin, mutta nyt sekin on jo otettu työn alle. Hauska kirjatapetti on jäänne kevään 2015 Rymsteerauksesta. Eipä tuota ole raaskittu poistaakaa, kun niin sievä.Maalikikkari oli kiva kokemus. Syksyksi suunnittelen myös Annie Sloan Chalk Paint™  kurssitoimintaa, kiinnostaisiko osallistua?


2 kommenttia:

  1. Maalikioskilla olisi ollut tosi kiva päästä vierailemaan. ChalkPaint -värikartta levällään keittiön pöydällä... Ideoita herätellään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo Oda varovainen! Kun pensseliin tarttuu, se tahtoo viedä mennessää :D

      Poista