torstai 13. syyskuuta 2018

Workshop Annie Sloanin malliin

Viime viikolla saimme Suomeen kauan odotetun vieraan. Itse Annie Sloan vietti muutaman päivän vieraillen jälleenmyyjiensä luona ja vetäen kursseja.  Meidän jälleenmyyjien kurssipäivä oli Hyvinkään taitokeskuksen tiloissa vahalla villatehtaalla.


Itse maalauskurssista ei itselleni juuri mitään uutta oppia tullut, mutta oli ihana seurata Annien työskentelyä ja kuulla hänen ajatuksiaan. Sekoittelimme sävyjä, maalailimme lankkua ja kikkailimme vahoilla. 
Anniella oli mukanaan kivoja tyynyjä ja eri tavoin värjättyjä kangastilkkuja. Chalk paint on siitä hauska maali, että sillä pystyy värjäämään kangasta tai vaikka painamaan siihen kuvioita. Väri pysyy kankaassa, kun sen kiinnittää silittämällä tai kuivausrummussa. Tämä tekniikka lähtee kokeiluun!  Annie näytti meille myös erilaisia tekniikoita uusilla pikkupensseleillä. Kukkia, raitoja, köynnöksiä ja vaikka mitä näillä saa aikaan, mutta vaatineen vähän reeniä. Tilasin pikkupensseliboxeja putiikille myyntiin, joten niitä voidaan jatkossa testailla kursseilla.Väriä ei päivästä puuttunut ja saimme myös aimo annoksen someoppia, tietoa brändistä, somistamisesta ja kurssitoiminnasta. Näillä eväin on hyvä jatkaa tunnelmalliseen syksyyn!


Jos Chalk Paint-kurssit kiinnostaa, niin tulevana lauantaina on "Tuunaa tuoli" -workshop ja kynttilänjalkapaja Tallipihan vanhassa tallissa. Järjestän myös kaveriporukoille omia kursseja toiveiden mukaan, ota yhteyttä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti