tiistai 12. maaliskuuta 2019

Sama tuoli - kuusi ilmettä!

Sain vuosi-pari sitten tutun tutulta kuusi tuolia, joiden kohtalo olisi ollut kaatopaikka. Vanhaa mökkiä tyhjennettiin ja surkeassa kunnossa olevat tuolit piti hävittää. Osa niistä oli vielä yhtenä kappaleena, mutta osa vaati vähän suurempaa liimausoperaatiota. Kierrejalkaisten tuolien puuosat oli osittain hyvin huonossa kunnossa, mikä lie ötökkä niitä nakertanut ja ajan hammas kuluttanut. Jos näitä olisi perinteisin entisöintimenetelmin alkanut kunnostaa, työ olisi ollut suuri. Olisi pitänyt tehdä puupaikkauksia ja uusia osia. Kaikki pinnat pitäisi puhdistaa vanhoista lakoista ja petseistä sekä tietenkin laittaa ne uusiksi. Omien tilojeni pienuus ja ajankäyttö ei puoltanut tätä operaatiota, joten otin tuolit tuunauskohteeksi. Annie Sloanin tuotteilla tuolit saivat uuden elämän, nopeasti ja edullisemmin kuin perinteisillä menetelmillä. Ja näin ollen saatan löytää niille kaikille uuden kodin myös.

Erikoinen yhdistelmä punaista ja vaaleansinistä! Chalk Paint sävy: Emperors silk.

Tyylikästä mustaa! Tähän tuoliin inspiroi Jussi Lahtisen Metropolis-kangas, jonka on kutonut Annala Oy. Chalk Paint sävy: Graphite.

Söpöä pinkkiä ja värikkäitä papukaijoja. Chalk Paint sävy: Henrietta

Syvää sinistä ja koreita kukkia. Chalk Paint sävy: Napoleonic Blue

Klassista kauneutta pionien kukkiessa. Chalk Paint sävy: Old Ochre

Tyylikästä, mutta ei tylsää. Chalk Paint sävy: Chicago grey
Maalailu on hauskaa ja uusien tuolien ideoiminen ihanaa. Luovuutta ja kokeilumieltä on helppo harjoittaa Annie Sloanin tuotteiden kanssa. Aina voi maalata uudelleen jos lopputulos ei miellytä. Toivoisinkin voivani järjestää maalauskursseja, joissa innostaisin ihmisiä kokeilemaan rohkeasti ja luopumaan epäonnistumisen pelosta sekä nauttimaan kättensä jäljestä.

Jos kurssihommat kiinnostaa niin laittakaapa viestiä nooran@nooran.info. Voidaan räätälöidä kaveriporukalle oma kurssi tai järjestellä keväällä kaikille avoimia kursseja Tallipihalla. Aurinkoista kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti