maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kylppäriremontti

Sauna- ja pesuhuonetilojen remontti oli ensimmäisiä asioita, johon tässä talossa piti tarttua. Kirkkaan vihreiden seinien taakse piti kurkata ja seiniä rakentaa uudelleen. Ennen kuvassa purkutyöt on jo aloitettu, mutta tilojen kaunis väritys käy tästäkin ilmi.


Aamulla suihkussa käydessäni tyytyväisenä katselin jälleen tiloja. Pidän valkoisen kaakelin kiillosta ja tumman panelikaton rouheasta kontrastista. Alussa pelkäsin, että tumma katto madaltaa entuudestaankin matalaa tilaa. Turhaan murehdin :)
Samaan pieneen tilaan piti saada pyykkihuoltokin. Pesukoneen viereen etsittiin ja puntaroitiin erilaisia kaappivaihtoehtoja, kunnes törmäsin House Doctorin Laundry-kärryyn. Hyllylle on kerääntynyt erilaisia säilytyspurkkeja mm. Dacarr-kierrätyskumista (saa Valjashuoneen puodilta Tallipihalta) sekä peltisiä Pantonelta ja Granitista.
Saunatilasta haluttiin myös tumma. Seinäpanelit käsiteltii saunasuojalla, joka purkissa näytti ihan siniseltä. Olin ihan kauhuissani kun pensseli ensikerran osui seinään. Kääk, en halua sinistä saunaa. Väri kuitenkin muuttui kuivuttuaan tumman harmaaksi. Savusaunamaisen tunnelman keventää vaaleat lauteet.
Remontista on aikaa jo pari vuotta. Edelleen katselen tiloja tyytyväisin mielin, hyvä tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti