perjantai 15. elokuuta 2014

Messutunnelmia Formexista

Jo parina vuonna olen lähtenyt Tallipihan ladyjen joukossa messureissuille elokuulla. Viime vuonna piipahdettiin Saksassa, mutta tänä vuonna suunnattiin taas tuttuun Formexiin Tukholmaan. Messut on erittäin mukavia yhteishengen kohotusreissuja sekä inspiraatiomatkoja.


Menomatkalla käytiin tuulisella kannella testaamassa mun uutta kameraa. Kuusta tuli ihan komeita kuvia, mutta pimeällä merellä täydessä valaistuksessa seilaava toinen laiva ei vielä näillä taidoilla tallentunut muistikortille kuin epäselvänä valopallona. Jatketaan harjoituksia.Messuilla on niin paljon nähtävää ja kuviakin kertyi melkein kolmesataa, joten postailen eri tunnelmista eri päivinä. Yöllisiin laivakuviin sopinee tummat tunnelmat, joten aloitetaan niistä. Messuhallien aulaan on kerätty neljä erilaista trendiä, joista ne on helppo poimia. Dark Fragrance- tyyli saa inspiraatiota voimakkaista väreistä ja kuvioista, joiden sekaan lisätään dramaattista mustaa ja ripaus metallinsävyjä. Huonekaluissa oli reilut koukeroiset kukkakuviot ja puuosissakin kunnon värejä ainaisten ruskeiden sijaan.
Samettia oli paljon eri väreissä. Osa kankaista hehkui kiiltavinä, osa mattapintaisina. Kuparin sävy metalliesineissä erilaisten punaisten ja oranssien seurassa näytti uudelta ja erilaiselta. 
Vihreät ja keltaisetkin pääsivät kartalle yhdistettyina tummaan lilaan. Mahtavia yhdistelmiä!
Metallin hohteeltakaan ei voi välttyä; on kultaa, messinkiä ja kuparia. Astioissa ja valaisimissakin yhdistyy lasi ja metalli.


Lisäksi messuilla tutustuin ja sain ruotsinkielisen esitteen hiilihehkulampuista, joiden valo oli todella tunnelmallinen. Lamppuja oli paljon eri kokoisia ja mallisia. Tähän täytyy perehtyä paremmin!
Sellainen oli ensimmäinen raportti messuilun ihmeellisestä maailmasta, palataan pian toisenvärisiin tunnelmiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti