perjantai 8. elokuuta 2014

Reeniä

Sain synttärilahjaksi uuden kameran. Oikein kunnollisen järkkärin vanhan rupsun pokkarin tilalle. Voi onnen päivä. Tai niin mä luulin, kunnes kokeilin ja tajusin etten osaa ollenkaa käyttää sitä.

Eka kuva uudella kameralla :) 

Ekat kuvat otin automaatilla joka räppäs salaman päälle keskellä kirkasta auringonpaistettakin. Onneks on systeri, joka anto vähän opastusta alkuun. Puolet eka luennosta katos heti päästä, mutta kaipa tässä pikkuhiljaa opitaan.











Esittelmpä tässä toisenkin uutuuden meitin huushollissa. Ostin Kangasalan rompepäiviltä maton. Kaiken sen vanhan ihanan rojun keskeltä löysin maton: Design House Stockholmin Uman-maton, millaisesta olin jo pitkään haaveillut. Suuri matto yltää sohvan alle ja keskilattialle, just sopivan kokoinen! Nyt on väriä :)





Sain synttärinä myös useamman kukkakimpun, jotka ovat jo lakastuneet. Yhdestä kimpusta pelastin vielä vihreitä kehyksissä oleviin pikkupulloihin ja pihalta nappasin katkenneen syysleimun karahviin. Pihalla kukkiikin vielä kaikenlaista ja omenat sekä viinimarjat kypsyy. Taitaa olla mehunkeittohommia viikonloppuna luvassa.





Kuvailemisiin! Mukavaa viikonloppua kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti