keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kevään merkkejä


Ihana aurinkoinen päivä pihalla houkuttaa jalkapuolenkin vähän ulkoilemaan. Mies kantoi jo viime viikolla jakkarat ja pöydän terassille, että voin istuskella ja paistatella päivää. Lumet pihasta on jo aika pitkälti sulaneet, joten pääsin myös kukkapenkkejä syynäämään. Ja tiippejähän sieltä löytyy, ihanaa!



Pienten kevätkukkien raakileiden lisäksi pihasta löytyy risuja. Niitä on joka paikassa. Hirveitä määriä vanhojen koivujemme pudottamia oksia. Haravointi keppien kanssa ei oikein luonnistu, mutta niitä sivuun tuuppiessani heräsi ajatus.


Keräsin pisimmät oksat terassille kasalle ja aloin kieputella niitä kranssin muotoon. Välillä kävin sisällä etsiskelemässä rautalankaa, jota en löytänyt, mutta yllättävän hyvin kieputtamallakin oksat näyttää kasassa pysyvän.



Rautalankaa etsiessäni löysin kaikenlaista rekvisiittaa, jota voisi koristeeksi laittaa. Päädyin kuitenkin lisäämään ensi hätään kranssiin vain pari puista sydäntä. Ajattelin, että pääsiäisen tienoolla koristuksia voisi lisätä. Voisi vaikkapa kranssin alareunaan paksujen oksien päälle kasvattaa isoon pahvimunan puolikkaaseen rairuohoa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti