tiistai 30. lokakuuta 2018

Viikon väri: Louis Blue

Annie Sloanin Chalk Paint™ värikartasta löytyy 37 eri värisävyä. Itse huomaan mieltyneeni tietynlaisiin sävyihin, lähinnä viileisiin punaisiin, sinisiin ja vihreisiin, jotka löytyvät kartan vasemmalta reunalta. Lämpimät keltaiset, oranssit ja murretut vihreät kartan oikealla laidalla eivät tule mieleeni lainkaan, kun aion maalata jotain. Siispä heitin haasteen itselleni kaikkien sävyjen kokeilusta ja päätin toteuttaa sen aakkosjärjestyksessä niin vaikeimmat valinnat eivät jää viimeisiksi


Ostin kirpputorilta joskus vuosia sitten pieniä kokoontaitettavia jakkaroita myymäläkäyttöön. Maalasin ne Annie Sloanin Chalk Paintin eri sävyillä ja käytin milloin ulkona milloin sisällä. En vahannut niitä ja tällä hetkellä ne ovat aika kärsineen näköisiä. Päätin maalata ne siis uudelleen ja ensimmäisenä vuoronsa sai Louis Bluella maalattu kaunis vaaleansininen versio.



Pyyhkäisin liat jakkarasta ja aloin maalata. Pari kerrosta maalia ja jakkara näytti taas fressiltä. Päätin kuitenkin vähän koristella istuinta ja kaivelin esiin IODin ruusuleimasimen.



Leimasin tuolin istuimeen suuren ruusukuvion herkällä vaaleanpunaisella Antoinetella. Kuvion kuivuttua vahasin tuolin vielä Annie Sloanin Clear Waxilla, jotta se säilyisi pidempään kauniina. Vahalla maalin pinnasta saa pyyhittävämmän ja kulutuksen kestoltaan paremman.



Lopputuloksen innostamana taidampa kunnostaa ne loputkin jakkarat :) Tämä söötti versio jatkaa putiikilla myymäläkalusteena, mutta tälläisiähän voisi käyttää kotona vaikka viherkasvien alla.

Seuraavana vuorossa on Napoleonic Blue, ihana syvä sininen!
Kivaa viikkoa kaikille, väritellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti