sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Studiokuvauksissa

Ennen loukkaantumistani kuvattiin Petra Viin studiolla uutta flyeria, jolla mainostetaan tämänvuotista Rymsteerausta. Homma hoidettiin jo hyvissä ajoin, että materiaali saatiin Sisustus 2015-messuille jakoon. Tämänvuotinen Rymsteeraus pop-up on kuukauden mittainen sisustuskauppa Tallipihan vanhassa tallissa. Ja teemana on sadut.


Flyerikuvaan päätettiin kasata Prinsessa ja herne- sadun innoittama patjapino. Kankaita olin etukäteen hankkinut mm. Clarke & Clarkelta, Linwoodilta ja Lauritzonilta. Sävymaailma on ajan henkeen valittu puuterisista murretuista väreistä sekä käteen mukavilta tuntuvista materiaaleista. Pehmeää samettia, hienostuneesti hohtavaa pellavaa sekä kiiltäviä pintakuvioituja satiineja.


Seinäruusun laajasta tapettivalikoimasta otettiin rekvisiitaksi muutama vaalenpunainen tapettirulla. Yksi viriteltiin taustalle ja loput heiteltiin huolimattomasti pitkin lattioita. Ihastun ikihyviksi tuohon kiiltävään käärmeennahkaa muistuttavaan kuosiin.Tavaroiden asettelu on oma jobinsa, mutta Petran valojen säätö se vasta homma olikin. Taitaa olla pahainen taipumus täydellisyyden tavoitteluun hänellä :) 


Ja tälläinen oli kuvauksen lopputulos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti