maanantai 18. toukokuuta 2015

Rymsteerausta

Kuukausi on vierähtäny edellisestä postauksesta. Hurjasti hommia on painettu, koitettu kiriä keväällä jalka paketissa menetettyä aikaa. Rymsteerauksen alkamispäivämäärä lähestyi ja ressi ravisteli roppaa. Tuntui kuin kaikki olisi epävarmaa ja suunnitelematonta, eikä mistään tulisi mitään.Viikko sitten maanantaina rakentaminen kuitenkin aloitettiin. Uusi yhteistyökumppani Kaisa saapui ensimmäisenä paikalle auto rakennusmateriaalia notkuen. Pikkuhiljaa alkoi Kapteeni Koukun pursi hahmottua karsinoiden tilalle. Suurin juju piilee laivan seinissä, joissa on käytetty magneettista mattoa. Siihen voidaan vaihtaa erilaisia laattoja, levyjä ja koristeita, joissa toinen puoli on metallia.


Jolly Rogerin viereen luonnollisesti laitettiin Arielin valtakuntaa: vaahtopäitä, näkinkenkiä ja kultakaloja. Rymsteerauksen ominaisempia piirteitä on luovuus, koskaan emme ole valmiiksi suunnitelleet mitä mihinkin laitetaan vaan kaikki syntyy tehdessä. Niin nytkin.Tällä kertaa ainoat suunnitelmat oli Kaisalla Hookin laivan parissa ja meillä muilla toisessa päässä tallia, johon alun alkaenki kaavailtiin Hullun Hatuntekijä teekekkerit. Tunnelmallinen metsäkuva jatkaa tilaa ja tuo avaruuden tuntua.


Liisan ihmemaaseikkailuhin liittyy myös hulluja lintuja, teepannuja, pelikortteja ja vaikka mitä. Tähän teemaan olisi voinut virittää vaikka koko tallin, niin paljon matskua olisi löytynyt. 
Teejuhliin katettiin pitkä pöytä ja erinäiset metsään liittyvät tilpehöörit löysivät sieltä paikkansa.


Mukaan tapahtumaan saatiin jälleen myös Kukkien tmi Marja Forssman. Prinsessan huone, niinkuin moni muukin paikka sai aidot somisteet. Rehevät yrtti-istutukset ja mehevät chilinalut odottavat hakijaansa tallin kuistilla.


Meristen ja metsäisten tunnelmien lisäksi Rymsteerauksessa voi piipahtaa Alladinin taikamatolla, hypähtää prinsessan patjapinon päälle tai ihailla mustavalkoisia sarjakuvatapetteja. Seinäruusun tapettipätkien lisäksi paikan päältä voi hankkia Hattulan kaakelitehtaan ihania käsin tehtyjä laattoja ja pannunalusia.

Pop-up on ollut nyt muutaman päivän auki ja ihan hyvähän siitä tuli, vaikka epätoivo välillä iskikin. Asiakkaat olemme kuulleet, että se on heidän mielestään hienompi kuin viime vuonna. Palaute kertoo, että meillä on jo kanta-asiakkaita, kun voivat verrata aiempaa tapahtumaa tähän. Ihana kuulla, sillä siksihän tätä tehdään. Kunnollisia kuvia en taaskaan osannut kokonaisuudesta ottaa ja paremman käsityksen muutenkin saa paikan päälle tulemalla. Rymstis on avoinna kesäkuun puoliväliin saakka, joten aikaa on. Ja facessa hommaa voi seurata täällä: Rymsteeraus pop-up


Tänä vuonna Rymsteeraus on avoinna jälleen Museoiden yönä (23.5.) iltakymmeneen. Silloin voit myös käydä kuvauttamassa itsesi Petra Viin satumaisessa kuvauspisteessä. Sieltä löytyy kaikenlaista rekvisiittaa, jolla voi irrottautua arjesta ja vähän hullutella. 


Rymsteerausterveisin: Prinsessa Ariel Helinä HookEi kommentteja:

Lähetä kommentti