keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Inspiraatiota Formexista

Inspiraatiota haettiin viime viikolla taas Tukholmasta Formex-messuilta. Paljonhan siellä oli tuttuja juttuja, mutta jotain uuttakin aina tarttuu mukaan.Beija Flor valmistaa vinyylisiä mattoja ihanilla itämaisia laattoja muistuttavilla kuvioinneilla. Voisin kuvitella vinyylisen maton vaikka keittiöön, siihen hellan tienoolle, missä helposti matto likaantuu. Yrityksen nettisivuilta löysin myös pöytätekstiilejä ja tarroja, jota voi liimata vaikka välitilan kaakelien päälle. Tekisipä mieleni kokeilla kotiin näitä ihania trendikkäitä kuoseja!


Runsaimman osaston tekstiilejä silmälläpitäen tarjosi taas ruotsalainen Jakobsdals. Paksut valuvat sametit, runsaat kuvioinnit, papukaijat, flamingot ja höyhenet yhdistettynä vanhoihin prameisiin huonekaluihin. Tämä osasto on ikisuosikkini ja messuilta poiki ainakin yksi kangastilaus Nooran verhoomolle,
Runsaan vastapainoksi messuilta löytyy myös paljon simppeliä ja selkeää pastellinsävyistä maailmaa.Höyheniä ja lintuja on tällä hetkellä sisustuksessa runsaasti. Niitä löytyy joka muodossa.
Pitsiset itämaiset lamput näkyivät monenlaisissa sisustuksissa.
Harmaat ja metallinsävyt pitävät pintansa edelleen.

Yllä olevassa kuvassa on muuten taustaseinä tapettia. Tämä aidon tiiliseinän tunnelma viekin sopivasti ajatukset ulos. Eli puutarhajuttuja oli myös paljon esillä. Ja nehän mua kiinnostaa :)Loppuun vielä muutama inspiraatiokuva. Osa näistä liittyy selkeästi tuleviin messusuunnitelmiin!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti