tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kahvilaprojekti

Viime vuoden puolella sain työkseni Koskikeskuksen Linkosuon kahvilan ilmeen raikastamisen. Ympäristön remontti kauppakeskuksessa oli saanut aikaan kahvilan olemuksen nuhjaantumisen ja asialle päätettiin tehdä jotain. 


Pitkien kangaspohdintojen jälkeen päätettiin tehdä kaikki tuolien istuimet samasta tumman ruskeasta keinonahasta. Se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja väri yhteinäistää kokonaisuuden.
Pelkkiä istuimia verhoiltiin sekä baarijakkaroihin että matalampiin perustuoleihin.


Nojatuolejakin löytyy paria eri mallia. Toisiin valittiin ihanan pirtsakkaa pinkkiä Romon Kendall-kangasta. Näiden himpun kevyempien nojatuolien selkänojan värin nimi on Peony ja istuin on kokonaan keinonahkaa.Ero vanhan ja uuden välillä on kyllä huomattava!


Vuoden vaihteen jälkeen otettiin työn alle sohvat. Niiden selkiin oli valittu Lauritzonin Muralla-kangas. Siinä yhdistyy kivasti nojatuolien sävyt ja raita antaa ilmettä suurehkoille yhtenäisille pinnoille.

Viimeisimpänä laitetaan kuntoon raskaamman malliset nojatuolit. Selkänojissa on jälleen käytetty Romon Kendall-kangasta. Väri on Olivine. Tässä tuolimallissa istuimen ulkoreunat ulottuvat matalammalle ja niitä haluttiin keventää käyttämällä vihreää kangasta myös istuimen reunoissa. Päälliosa on edelleen keinonahkaa sen helppohoitoisuuden vuoksi.


 Vielä on muutama tuoli verstaalla työn alla, mutta pian pääsen katsomaan ja kuvaamaan kokonaisuuden paikan päälle. Vähän jo jänskättää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti