sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Frankfurt

Tulipahan piipahdettua edellisviikolla Frankfurtissa messureissulla. Tänä vuonna jätin Tukholman Formexin väliin haaveissa isommat markkinat. Ja olihan siellä Tendencessä taas tavaraa! Näyttelyhalleja oli useita ja halleissa kerroksia. Askeleita kertyi ja hiki virtasi, sillä Frankfurtissa oli ennätyslämmintä (+32!).



 Ensimmäinen päivä sujui pitkälti tutkaillessa valikoimaa ja toisena päivänä tein tilauksia. Etsiskelin mm. valosarjoja ja muuta ihanaa joulukauppaan.  Valitettavasti kuvasaalis messuilta on minimaalinen, sillä usealla osastolla kiellettiin kuvaaminen tyystin. Enpä sitten jaksanut joka osastolla kysellä ja kuvat jäi kokonaan ottamatta.



Lyhtyjä ja valosarjoja tarttui ainakin tilauslistalle sekä jotakin pientä tilpehööriä. Mukaan lähti tietysti myös useita prosyyreitä ja yhteystietoja uusilta tavarantoimittajilta.
 

Vaikka messujen kuvasaldo jäi pieneksi, niin drinkkikuvia löytyy puhelimen uumenista :) Messuhalleissa vaellellessa tuli kuuma ja näytteilleasettajat auliisti tarjoilivat juotavaa, että asiakkaat jaksaisivat shoppailla.


Ja koska messuhalleissa shoppailu ei riittänyt, kiertelimme kaupungilla tutkailemassa kauppojen ja ravintoloiden tarjontaan. Italialainen ravintola la Tagliatella tarjoili meille hyvät lounaat ja ihanaa virkistävää sangriaa!



Mainjoen varrella oli perjantaina paljon telttoja. Ruokaa, juomaa ja ohjelmaa oli tarjolla silmän kantamattomiin. Emme saaneet selville mikä tapahtuma oli, mutta väkeä oli liikkeellä ja  hyväntuulisia ihmisiä istuskeli joen penkalla nauttimassa helteestä ja tunnelmasta (sekä oluesta).



Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa sisältänyt reissu toivottavasti poikii uutta myös työrintamalle. Kollegat Tallipihalta tulevat reissu reissulta tutummiksi ja yhteiset virkistys(työ)matkat lujittavat kumppanuuksia. Kun on poissa tutuista nurkista, herää uudenlaisia ajatuksia ja ideoita.


Kotimatkalla luonto tarjosi meille upeita maisemia. Ukkosmyrskyn yli lentäessä pilvet muodostivat hienoja vuoria tasaisen harmaan pilvimassan päälle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti