perjantai 14. heinäkuuta 2017

Uusia tuulia, unelmien toteutumista!

Viime kesänä yritykseni kymppisynttäreiden korvalla kirjoittelin uutta liiketoimintasuunnitelmaa ja pohdin tulevaa. Enpä olisi silloin arvannut mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. 


Valjashuoneen puoti on toiminut vuodesta 2011 lähtien erilaisin yrittäjäkokoonpanoin ja nyt sen taru on tullut päätökseensä.  Hienoja aikoja ja huonojakin hetkiä vuosiin mahtuu mukaan, mutta hyvillä mielin siirrytään uusiin tuuliin. Heinäkuun lopussa on kaikkien aika lähteä omille teilleen ja Valjashuoneen puoti jää remonttimiesten käsiin.


Nooran verhoomo ja sisustus ei häviä Tallipihalta mihinkään!
Elokuun olen evakossa vanhassa tallissa ja syyskuun alussa pitäisi päästä uusiin tiloihin. Nimittäin iki-ihanaan tallimestarin taloon, jonka paremmin tunnette suklaapuotina.  Tallipihan suklaapuoti muuttaaa valjashuoneelle, että kaikki herkutkin saa edelleen samasta osoitteesta.



Voitte ehkä kuvitella kuinka aivot savuten ole pohtinut uuden putiikin tunnelmaa, ilmettä, sisustusta, verhoja, tuoteasetteluita, tuoteryhmiä ja kaikkee ihanaa. Pieni verstas yhteen huoneeseen ja sisustusmyymälä kahteen muuhun. Annie Sloanin tuotteet kulkee mukana ja moni muukin Valjashuoneelta tuttu juttu.




Tokihan omaan putiikkiin liittyy paljon uutta vastuuta. Tallipihan aukioloajat on laajat ja yksin ei pärjää. Mutta onneksi.on matkan varrella löytynyt oivallisia apureita ja ihania yhteistyökumppaneita, joiden avulla varmasti pärjään. Jänskättää se silti 😁


Tänä kesänä olen lomaillut ja koittanut nauttia kaikista hetkistä. Tiedän, että syksystä on tulossa kiireinen kaikkine uusine ihanuuksineen. Nauttikaa tekin ja tulkaa Tallipihalle!




2 kommenttia:

  1. Onnea unelman toteutumisesta! Minulla se on vielä yksi unelmien kohde täällä, jonka haluaisin saada sinun käsittelyysi. On vain tuo pitkä matka hidastanut toteuttamista. :) Ihanaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oda! On tämä muuttorumba vienyt aikaa ja voimia, mutta tänään alkaa uusi aikakausi. Ensin Tallipihan tallin väliaikaispuodissa ja loppukuusta sitten pääsen tallimestarin taloon <3 <3 <3
      Pitäisköhän meidän oikein alkaa selvitellä kyytejä, että saatais sunkin unelma liikkeelle :)

      Poista