keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Messureissulla Frankfurtissa

Tämän tammikuun perinteinen Tallipihan messureissu suuntautui tänä vuonna Saksaan. Tämä oli itseasiassa kolmas kerta Frankfurtissa, mutta ensimmäinen kerta Christmasworldissä.


Messe-Frankfurt on ihan järkyttävän iso laitos, messuhalleja taitaa olla ainakin 11 ja niissä vielä monta kerrosta. Pelkkää joulua ei reissu sisältänyt, vaan pääsimme näkemään myös Paperworldin, Creativeworldin ja Floradecoran tarjontaa.


Paper- ja creativeworldit oli ehkä enemmän matkakumppanieni Tarjan ja Marin heiniä, mutta olihan siellä ihasteltavaa mullekkin. Kauniita keväisiä pastellinsävyisiä paperitavaroita, joissa näkyi samat trendit kuin sisustamisessa. Flamingot, ananakset ja höyhenet silauksella glitteriä pitävät pintansa jatkossakin.


Korttien, vihkojen, paperiarkkien yms. seassa oli paljon myös juhlaan sopivia tarvikkeita ja tavaroita. Nauhoja, paperipalloja, confetteja, servettejä ym. ilosissa väreissä ja hauskoin kuosein. Ja kynttilöitä vaikka minkä muotoisia ja näköisiä, tuoksuilla ja ilman. Pitäisköhän putiikkiin ottaa uus tuoteryhmä? PARTY!
Christmaswordin isot osastot olivat ylitsepursuavia, mutta poimin tähän juttuun puhelimesta enemmän yleispäteviä sisustuksellisia kuvia kuin pelkkää joulutunnelmaa.


 


Pehmeän hempeät puuteriset roosat yhdistettynä metallin hohteeseen ja lasiin toistuivat monella osastolla. Tekstiilien materiaalit on pehmeitä ja pörröisiä tai metallinhohteella printattuja. Väriä vaihtavat paljettipinnat on tosi in!

Puuteristen roosien lisäksi tummia sävyjä näkyi paljon. Mustia, tummanharmaita ja vihreitä seiniä vasten kirkkaat kullan ja pronssisävyt erottuvat näyttävästi. Tummat samettiset tekstiilit hehkuvat voimakkaissa sinisen ja vihreän sävyissä. Nahkaa näkyi myös monella osastolla ja yleisilme olikin suorastaan ylellinen ja pramea.
Kasvimaailmaakaan ei sovi unohtaa. Jollei osatolla ollut peikonlehteä tai jotain muuta runsasta viherkasvia, löytyi sieltä vähintään kaktus. Tai ainakin lehdetön koivu tai haapa koristeltuna 😀 lieneekö tämä ensi joulun trendi? Kuusenkorvikkeista ja muista hömpötyksistä sitten vaikka seuraavassa postauksessa.

Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti