tiistai 5. kesäkuuta 2018

Viikon väri: Chateau Grey

Annie Sloan  Chalk Paint™ värikartasta löytyy 37 sävyä. Itse huomaan mieltyneeni kartan vasemman laidan viileisiin punertaviin, sinisiin ja vihreisiin sävyihin, kun taas oikean laidan lämpimät sävyt jäävät täysin huomiotta. Siispä heitin haasteen itselleni ja aion maalata kartan kaikki sävyt. Toteutan homman aakkosjärjetyksessä ettei hankalimmat värit jää viimeisiksi. 


Chateau Grey on sävy, joka nimestään huolimatta omissa silmissäni on enemmän vihreä kuin harmaa. Sävy näyttää eri valoissa ja ympäristöissä eri puolia itsestään, toisinaan harmaata toisinaan vihreätä. Kaunis väri yhtä kaikki :) Sopii varsinkin vanhoihin huonekaluihin <3


Tällä kertaa maalasin kirpparilta löytämäni piianpeilin. Chateau Grey näytti pinnassa niin kauniin utuiselta etten lähtenyt kikkailemaan mitään muuta. Vain kerros kirkasta vahaa suojaamaan ja antamaan kulutuksen kestoa.
Vahauksen jälkeen piianpeili oli valmis. Melkein! Jostain syystä pieni käsin veistelty vetonuppi laatikossa vaati erityishuomiota ja maalasin sen vielä Henrietta-sävyllä. Pikkanen vastaväripilkku kruunasi koko homman.
Väri numero 9 on nyt maalattu ja samoilla pehmeillä värimaailmoilla jatketaan. Seuraavana vuorossa on Country Grey.

Värikästä viikkoa!

3 kommenttia: