keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Värien vankinako?

"Ajatukset eivät säily. Niistä täytyy tehdä jotakin." sanoi Alfred Nord aikoinaan. Hyvin sanottu ja kuvaa paljon mua. Välillä päässä surisee kauheasti sisustusaatoksia, mutta ei niistä kaikista ehdi ottaa kii ja laittaa käytäntöön. Siksipä kirjaan ne tästä lähin tänne.

Tästä piti tulla ensimmäinen postaus, mutta toisin kävi. En millään saanut kotona kuvattua näkemyksiäni kuviksi. Kunnes tänä aamuna oli mahtava auringonpaiste, joka heitteli ihanaa valoaan sisälle. En väitä, että kuvat olisi vieläkään hyviä, mutta ovat kelvollisia. Toivon hartaasti uutta kameraa.


Meillä on takkapuina todellisia designhalkoja, valtuutettujen katontekijöiden jämälautoja :) Ja muropaketilla syttyy hyvin.
Työn ja huvin puolesta postilaatikosta kolahtaa useita sisustuslehtiä, mutta useimmiten niissä rasittaa samankaltaisuus. Nyt on trendikkäitä valko-mustat kodit designmööpelein koristettuna. Nättiä ja ihailtavan siistiä pintaa, mutta ei mun juttu. Tällä hetkellä rakastan tummaa harmaata ja mustaa, hämyistä tunnelmaa ja rosoa. Valkoisella raikastettuna ja ryhditettynä. 
Meillä on paljon harmaata. Seiniä on maalattu sekä tapetoitu harmaaksi. Sohva on harmaa. Lattia on harmaalla vahalla käsitelty. Ja huvittavinta tässä on, että näppäimistöä näpyttelee parhaillaan nainen, joka marisee tämänhetkisestä suomalaisten harmaabuumista. Syy valitukseen on yksinkertainen, neljän perättäisen harmaan nojatuolin verhoilu on vähän tylsää.
Ensi puraisu sisustusmaustani on tässä. Kuvaan lisää harmaata, kunhan saan loistavaa valoa jälleen ulkoa. Ja ehkä näätte myös väriä, sillä niiden vankinahan väitän olevani.6 kommenttia:

 1. Kivaa jäädä odottelemaan lisää näitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ihanaa kuulla, että joku oikein odottaa höpötyksiäni.

  VastaaPoista
 3. Onnea blogiharrastukselle! :) Kivoja kuvia ja mielenkiinnolla odotellaan lisää. p.s toi teksti on todellä pientä, joutuu siristään..;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Korjaan pränttiä isommaksi. Se näytti itekseen vaihtuvan ekan kirjotuksen jälkeen. Täytyy vähä reenata tätä hommaa.

  VastaaPoista
 5. Ai että, miten osuvia juttuja, kolahti kyllä täydellisesti :)
  Ensin tuo eka lause, se on myös minun mottoni. Olen sen kirjoittanut portfolioonikin :)
  Toiseksi nuo kuihtuneet tulppaanit, minusta ne on kauniita tai niissä olevat värit, olen jotkut kuivuneet lehdet säästänytkin, kun niissä on niin mahtavan paljon sävyjä, kullasta syvään punaiseen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eija! Mulla on koneella isompana tuo tulppaanikuva ja katselen sitä vähän väliä... Värit on jotenki niin hienot, ihan kuin vesiväreillä maalattu.

  VastaaPoista