torstai 27. marraskuuta 2014

Tallipiha JouluTovi Helsingissä

Tallipihan joulukylä järjestetään tänä vuonna 15. kerran ja vähän senkin tiimoilta ajateltiin mennä kauemmas markkinointireissulle. Yhdeksän yrittäjää lähti tempaukseen mukaan ja parhaillaan Lasipalatsin Tovi-pop-upissa on pieni pala Tallipihan tunnelmaa esillä.


Esittelen pienen valikoiman tuotteita. Suosittelen käyntiä paikan päällä, enemmänkin löytyy Tovista!
Omista tuotteistani otin matkaan kynttilöitä, tyylikkäitä talokynttilänjalkoja ja tietenkin Happy Lightsit.
Ilman pöllönuppeja ei tietenkään voinut lähteä. Ja katsokaas kuinka söpösti ne sointuu väreiltään Suklaapuodin levypinoihin! Oivallinen lahjusvinkki.


Suklaapuodin valikoimista mukana on pieni suosikkiotos. Lumimantelit sekä suklaasydämiset polkanamit on kauniin jouluisia. Opettajille ja tarhantädeille löytyy myös omat pussinsa, sisältöna tummaa-, valkoista- ja maitosuklaatia nappeina.

Suklaapuodin valikoimista mukaan tuli luonnollisesti myös Tinkelit:  symppistä joulukansaa :)


Kuvassa näkyvät viirinauhat on Taikaviitan tuotantoa. Viireillä saa ihanasti ja nopeasti somistettua mitä vaan!
Taikaviitan tuotantoa on myös erinomaiset bambutiskirätit. Ne on ekologisia, eikä haise. Helppo nakata pesukoneeseen ja käyttää aina vaan uudelleen.
Samaan kuvaan rättien kanssa on päätyneet mummi ja minä-pesuaineet. Valikoimasta löytyy tiskiainetta sekä siivoussuihketta. Tuoksuja on neljää: polkakarkki, sitruunasooda, mansikkamarenki ja lakritsipommi. Ihanat tuoksut ja vähän luonnolle ystävällisempi valinta.


Nonon laukut ja pientuotteet ovat mahtavan värikkäitä. Taidan hommata kauppareisuille sarjakuva-aiheisen kassin ja taskupeiliksi tuon murjottavan kissan.  <3 <3 <3 Peileistä, avaimenperistä ja rintanapeista löytyy taatusti kaikille sopiva teksti. Täydellisiä pieniä pikkujoulupakettiin!

Nonon rannekorujen takaa pilkistää Humbugin heijastavat rintakorut. Muutakin humpuukia on saatavilla pop-upista. Rannekorut ja hiuspannat pitsisomistein sekä pikkulaukkuja. Eini-laukku on samassa kuvassa Ekoru by Laurasen hopealusikkasormusten ja markkakaulakorujen kanssa. Harmittaa oikein ettei Lauran tuotannosta ollut kameraani tallentunut kelvollisia kuvia, mutta menkää puotiin katsomaan! Nostalgisia ja todella taidokkaasti tehtyjä koruja, tärkeille henkilöille vaikka pukinkonttiin!


Koruja putiikin valikoimissa onkin paljon ja moneen makuun. Tuula Pajun lasikoruissa on hehkuviä värejä ja hauskoja hahmoja. Erilaiset kissat, pöllöt ja ketut ovat todellisia hyvän tuulen koruja.  Lehtolan Irman puukorut on kaikki käsin kuvioituja, ei voi kuin ihmetellä kuinka jonkun kärsivällisyys riittää satojen puuhelmien koristeluun. Upeita! Tässä alkaa ihan pohtia, osaisko sitä itsekkin helmet kaulassa kulkea...Puusta puhuettaessa ei voi Karskelan Lauria ohittaa. Tallipihan pienoismallimies tekee sympaattisia tauluja, kylttejä sekä saunamittareita. Oma ihana maailmansa on nukkekodin kalusteissa, joihin Lauri on laittanut vanhanajan tunnelmaa. Senkkejä, kehtoja, päästä vedettäviä sänkyjä, pieniä jakkaroita ja pöytiä on erilaisia ja värisiä.

SaviOnnin mukana Helsinkiin matkusti oikein tonttukavalkaadi. Pikku Palokuntalaiset, hiipat ja pipat samuttaa kynttilät siististi. Jälleen oivallinen lahja! Puodista löytyy myös valmiiksi paketoituja settejä, joissa on tuikut ja tikut sammuttimen seurana.


SaviOnnin pieni rohtopuoti myös pystytettiin JouluTovin nurkkaan. Kaikkiin vaivoihin löytyy apu, oli se ongelma sitten prätkäkuume, naisenlogiikka, turnauskestävyys tai kiristävä pipo. Rohtopulloja on kaikkiaan parisataa erilaista.


Päätän raporttini Tovista tähän, menkää ostoksille. Moimoi ja ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti