maanantai 2. heinäkuuta 2018

viikon väri: Cream

Annie Sloan  Chalk Paint™ värikartasta löytyy 37 sävyä. Itse huomaan mieltyneeni kartan vasemman laidan viileisiin punertaviin, sinisiin ja vihreisiin sävyihin, kun taas oikean laidan lämpimät sävyt jäävät täysin huomiotta. Siispä heitin haasteen itselleni ja aion maalata kartan kaikki sävyt. Toteutan homman aakkosjärjetyksessä ettei hankalimmat värit jää viimeisiksi. 


Ostin joulun alla samanlaisia tarjottimia alennusmyynnistä useita joulukaupan esillepanoihin. Tarjottimissa oli kaikissa merihenkinen teksti pohjalla ja maalasin ne pikaisesti silloin piiloon. Nyt on tullut aika tuunata tarjottimet uuteen uskoon. Tämän kertainen väri on Cream, hyvin saman tyyppinen kuin edeltäjänsä Country Grey, mutta vaalempi ja kellertävämpi. Vanhoja lehtiä löytyi vino pino, joten tämäkin tarjotin sai decoupagella somistusta pohjaan.



Pinta maalattiin pariin otteeseen ja pohjaan liimasin lehdestä pulmasivun. Ajatuksena oli jättää se sinne näkösälle, että ristikoiden sanoja ja pulmatehtäviä olisi voinut ratkoa kaffella istuessaan. Tarjotin näytti kuitenkin liian yksiväriseltä ja tuunasin sitä vielä servettikukilla ja -linnuilla. 



Decoupagen kuivuttua tämäkin tarjotin sai ylleen Craqueleur step 1. ja 2. Vielä silaus ruskeaa Dark Waxia ja homma oli valmis. Tarjottimesta tuli aika romattinen, mutta eiköhän se putiikilta paikkansa löydä :)


Seuraavana onkin vuorossa iki-ihana Duck Egg Blue. Maalailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti