keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kesän hehkua

Vielä kertyy arkistoon tarinaa Rymsteerauksesta :) Viimenen viikko käynnissä ja mieli on hivenen haikea. Monet asikkaat ovat kysyneet, että onko puoti koko kesän tallissa. Ja melkein yhtä monet harmittelevat ja ihmettelevät lyhyttä aikaa. Vaikka onhan tämä 16 päivää hurjasti enemmän kuin ensimmäinen Rymstis. Viime vuoden rymsteeraus kesti vain 2 päivää. Taitaa olla palaverin paikka ja pohditaan ensi vuoden rymsteerausta huolella.Mumbai-osastolla on väriloistoa. Kaikki sateenkaaren värit on edustettuna, sekaan on ripoteltu kullankimallusta ja erilaisia kuvioita. Raidallinen Molly-tuoli löysi uuden kodin Rymsteerauksen ansiosta <3 Taustaseinällä näkyy ihana eläinkuvioinen leveä tapetti, jota saa tietenkin Seinäruususta!

Mumbain vieressä on Kapkaupunki. Sen herkullisen keveät kukkakuosit ja kaffekupit saa hymyn huulille. Reippaan raidallinen matto ja iloisenväriset pikkutilpehöörit kuuluvat asiaan.Madam Stoltzin valikoimasta löytyvät sorvatut kynttilänjalat on hauskasti maalattu osittain neonväreillä. Söpöt vekkivarjostimet on taas Rie Elise Larsenin tuotantoa.

Näihin värikkäisiin herkullisiin tunnelmiin on helppo uppoutua, kun kesäkin puskee kovaa vauhtia luontoon ja aurinko paistaa! Aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti