maanantai 19. toukokuuta 2014

Tampere on my mind

Kirjoitan nyt rymsteerauksesta vielä vähän :) Yhtenä kaupunkiteemanamme on oma rakas kotipaikka Tampere. Tuttu punatiilinen maanläheinen ympäristö järvineen, koskineen ja pienine piireineen.

Seinäruususta löytyy tapettia joka lähtöön. Tiilitapetti kuuluu olennaisesti Tampereen maisemaan, samoin mukulakivi. Myös harmahtava lautajäljitelmä ja koivunrunkotapetti luo kotoisaa tunnelmaa.Vanhan nojatuolin idea lähti liikkeelle kirpparilta hankitusta ristipistotyöstä. Varaston nurkista löytyi punaista ruusukangasta sekä mustaa villaplyysiä. Näiden yhdistelmästä syntyi Ruustinnan tanttu.


Tampere on tekstiilitehtaiden kaupunki. Elina designin suunnittelemissa ja toteuttamissa tuotteissa yhdistyy pellavan hillitty hohde ja romanttiset pitsit ja röyhelöt. Saunatekstiileissä on uudenlaista hienostuneisuutta ja valkoiset hohtavat pöytäliinat kaunistavat minkä tahansa pöydän.Yhdistimme Tampereeseen myös Lasistudio Jan Torstenssonin mainiot kierrätyslasituotteet. Viini- ja olutpullot ovat muotoutuneet maljakoiksi, lampuiksi ja juomalaseiksi. Kuvassa oikealla näkyvät HIK-lasit ovat mitä parhain mökkivieminen tai mieslahja. Miehille on niin hankala keksiä lahjoja ;) Tosi Tampere-fanille Ikkunaplussasta saa todella upean Pala Pispalaa-panelin. Kangas on 140 x 300 kokoinen maalauksesta painatettu kokonaisuus. Hiano!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti