tiistai 13. toukokuuta 2014

Sateinen ja harmaa maanantai

Suunnistin aamulla tihkusateessa Tallipihalle. Avasin tallin oven, laitoin valot ja lämmittimet päälle. Ja ihastuin, taas! Kuulostaa itsekeskeiseltä höpötykselta, mutta en voi sille mitään, että olen suunnattoman ylpeä aikaansannoksistamme. Tallissa on todella lämmin ja kodikas tunnelma.Katselin hetken ympärilleni ja pohdin missä tunnelmassa olisi hyvä tänään työskennellä. Päädyin Transsilvaniaan koska siellä oli eniten laskutilaa läppärille, kansioille, laskimille ynnä muille. Muutenkin tuo mustanpuhuva tyyli on vedonnut muhun jo hyvän aikaa.
Tein varta vasten rymsteeraukseen rahin Elitiksen kankaasta. Keinonahan tikkauksilla koristeellisesti kuvioitu pinta on ihana ja sitä on ihan pakko hypistellä. Kangas on kyllä turkasen kallista, mutta ehkä rahi löytää arvoisensa kodin.


Toinen tapahtumaan valmistettu huonekalu on vanha Emma-tuoli. Sen kaarevat muodot verhottiin Villa Novan kohokuvioisella Pinto-sametilla.
Transsilvania-tuunelmista esille täytyy ehdottomasti nostaa Seinäruususta tilattavissa oleva "Pahatar"-tapetti. Se on niin magee! Tiedän itseasiassa yhden huushollin, jossa sitä on käytetty makkarissa. En tosin ole vielä päässyt sitä livenä siellä näkemään, mutta sekin aika vielä koittaa. Me vähän somistettiin tapettia House of Simonen käsin pakotetuilla nahkanaamioilla sekä Petra Viin vähän erikoisemmalla muotokuvaotoksella.
Koristeelliset liitutaulut Tuuni Designilta ja rautaiset kynttilänjalat sekä maljat täydentävät kokonaisuutta. Ja tähänkin tunnelmaan sopivat kasvit toimitti Kukkien Marja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti