maanantai 21. toukokuuta 2018

Viikon väri: Aubusson blue

Annie Sloan  Chalk Paint™ värikartasta löytyy 37 sävyä. Itse huomaan mieltyneeni kartan vasemman laidan viileisiin punertaviin, sinisiin ja vihreisiin sävyihin, kun taas oikean laidan lämpimät sävyt jäävät täysin huomiotta. Siispä heitin haasteen itselleni ja aion maalata kartan kaikki sävyt. Toteutan homman aakkosjärjetyksessä ettei hankalimmat värit jää viimeisiksi. 


Esittelyvuorossa on Abusson Blue. Väri, jolla olen maalannut aika paljon :) Tummansininen väri oli pitkään itselläni pannassa 90-luvun yliannostuksen vuoksi, mutta jokin siinä alkoi pitkän ajan jälkeen viehättää. Ja niin se valikoitui myymäläkalusteiden väriksi.



Hankin suuren kaapin maalipurkeille Annie Sloanin Chalk Paint™ -jälleenmyyjäksi ryhdyttyäni. Kaappi maalattiin Aubussonilla ulkoa, mutta sisäosaan käytettiin French Lineniä, jotta se olisi vähän vaaleampi. Kaapin laatikot ja ovet maalattiin usealla eri sävyllä: Palomalla, Duck Eggillä, Emilellä ja French Linenillä.



Nykyään kaapista on poistettu ovet ja laatikoita, että purkit saavat enemmän tilaa. Seurakseen kaappi on saanut myös Ikean Billy-hyllykön ja vanhan mäntypöydän, jotka molemmat on saaneet Abussonkäsittelyn. Maalin päälle olen laittanut kirkkaan vahan, joka on oikein hyvin kestänyt kuluneet pari vuotta kulutusta.



Seuraavana vuorossa olisi Barcelona Orange, mutta sehän tuli maalattua jo Antoineten kanssa:  Lue täältä! Eli siirrytään seuraavaan väriin, joka on syvän punainen Burgundy.
Ihanaa aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti